TechSee kondigt nieuwe multimodale AI voor serviceautomatisering aan

TechSee kondigt nieuwe multimodale AI voor serviceautomatisering aan

by Ziptone
7 april 2023

TechSee, leverancier van een platform voor visuele CX, heeft bekend gemaakt dat het computer vision AI-platform van TechSee wordt geïntegreerd met ChatGPT om Multi-Sensorische AI (MSAI) voor service-automatisering mogelijk te maken.

 

Het integreren van ChatGPT met visuele AI stelt serviceorganisaties in staat om automatisch via spraak en visueel met klanten te communiceren door augmented reality overlays over echte afbeeldingen en video’s te zien en te begrijpen. De integratie geeft ChatGPT de mogelijkheid om zowel beelden en video’s van de smartphone van een gebruiker op te vragen als beelden terug te sturen om beter te begeleiden of vragen te beantwoorden. TechSee wordt onder andere toegepast door VodafoenZiggo.

Klantinteracties kunnen hierbij via alle modaliteiten plaatsvinden: als tekst, via een gesynthetiseerde stem en door middel van vergrote beelden of video met behulp van TechSee‘s augmented reality-geleidingstechnologie.

Visual Intelligence

Visual Intelligence is net als ChatGPT een vorm van generatieve AI, wat betekent dat de nauwkeurigheid van de oplossing bij elk antwoord toeneemt. Met dit nieuwe aanbod kunnen bedrijven de AI-antwoorden trainen met behulp van hun eigen product- of servicedocumentatie, klantgegevens (bijvoorbeeld CRM) en visuele gegevens die zijn verzameld uit live video-ondersteuningssessies met TechSee. Bedrijven zullen het computer vision AI-trainingsproces ook kunnen versnellen met behulp van TechSee’s Visual Intelligence Studio, een no-code visueel AI-trainingsplatform. Deze uitgebreide, samenhangende en wrijvingsarme aanpak stelt bedrijven in staat om snel praktische AI in te zetten in de volgende generatie, meeslepende MSAI-ervaring.

TechSee’s Multi-Sensory AI (MSAI) aanbod is momenteel beschikbaar voor geselecteerde Visual Intelligence-klanten. Later dit jaar komt een breder aanbod beschikbaar voor het grote publiek. (TechSee)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top