Stichting Een Nieuw Geluid presenteert ambassadeurs

Stichting Een Nieuw Geluid presenteert ambassadeurs

by Ziptone
31 maart 2023

Fun Zeegers, Kim Vermue en Paul den Uijl zijn ambassadeurs geworden van Stichting Een Nieuw Geluid. De ambassadeurs geven als mentor, coach en docent gezamenlijk vorm aan de trainingsdagen van het traineeship van de stichting. De Stichting wil de kennis en ervaring van de ambassadeurs combineren met die van de young professionals binnen de klantcontactbranche.

Fun Zeegers is directeur/eigenaar van Skywalker Customer Service Management en daarnaast uitgever van Klantcontact.nl. Kim Vermuë is Business Manager Sales en Marketing bij Quality Contacts, een facilitair contactcenter. Paul den Uijl is oprichter van huXam, een adviesbureau.

Ook zijn de ambassadeurs het klankbord van het bestuur. “Ook wij hebben regelmatig de behoefte om te sparren, kritische vragen te ontvangen en ons vakgebied te vieren met gelijkgestemden,” aldus het bericht op LinkedIn.

De ambassadeurs ondersteunen het hogere doel van de stichting; de klantcontactbranche het aanzien geven dat we verdienen, met een sterk netwerk van professionals in alle vakgebieden binnen de branche, die staan voor positiviteit, transparantie en vooruitgang. Stichting Een Nieuw Geluid komt op voor de klantcontactbranche, het verbeteren van de transparantie binnen deze branche en het imago ervan. Daarnaast biedt de stichting ruimte aan nieuwe talenten en stimuleert zij onderlinge samenwerking en verbinding. (Een Nieuw Geluid/Ziptone)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top