Startselect kiest voor customer service platform van Zendesk

Startselect kiest voor customer service platform van Zendesk

by Ziptone
2 maart 2022

Startselect, een verkoper van online giftcards, mobiele en game-tegoeden, abonnementen en digitale games, heeft gekozen voor de customer service platform van Zendesk.

Startselect heeft strakke SLA’s met partners afgesproken, zoals 90% van alle klantcontacten binnen één uur afgewikkeld en minimaal 75% first call resolution.

Het platform van Zendesk heeft Startselect geholpen om de klantcontacten beter te structureren en te verwerken. Alles wat binnenkomt is in één platform gekoppeld, wordt direct gefilterd en komt bij de juiste persoon binnen, aldus het persbericht. Met Zendesk kan Startselect bovendien blijven doorontwikkelen en kunnen snel nieuwe kanalen worden gekoppeld.

Startselect stelt dat het kosten bespaart dankzij voortdurende monitoring en analyse, zo kunnen bepaalde klantvragen 20 procent sneller worden afgewikkeld. Op 7.500 contactmomenten per maand scheelt dat enorm, aldus het bedrijf. Dat stelt ook dat de sales in omvang toeneemt, maar de serviceorganisatie niet hoeft mee te groeien. Volgens het bedrijf is ruim 85% van alle klanten tevreden over de service. (Zendesk)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top