Spotler Group haalt 30 miljoen euro op

Spotler Group haalt 30 miljoen euro op

by Ziptone
15 december 2022

Spotler Group, Europees leverancier van marketingtechnologie, heeft in een financieringsronde 30 miljoen euro opgehaald onder nieuwe en bestaande aandeelhouders. Na de overname en succesvolle integratie van OBI4wan, Webpower, Squeezely, Pure360 en Tripolis is het bedrijf klaar voor de volgende fase van versnelde groei, aldus een persbericht.

Meerderheidsaandeelhouder CNBB Equity Partners leidde de investeringsronde waar onder andere Mill Reef Capital in participeerde. CNBB Equity Partners richt zich als investeringsmaatschappij op groei- en buy-out investeringen in B2B SaaS-bedrijven. Het verworven kapitaal wordt aangewend voor organische groei van de Spotler Group, maar ook voor nieuwe overnames.

Het bedrijf investeert sinds 2016 in data-gedreven, omnichannel technologieën die marketeers en customer service professionals voorzien van de juiste tools om de klantervaring te verbeteren en engagement te vergroten. De afgelopen tijd zijn investeringen gedaan in technologieën zoals een Customer Data Platform, LiveChat-functionaliteiten en de integratie met Whatsapp for Business. (Spotler)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top