SoundHound Chat AI klaar voor conversatie in natuurlijke taal

SoundHound Chat AI klaar voor conversatie in natuurlijke taal

by Ziptone
30 maart 2023

Vragen stellen aan spraak-AI (of het nu Alexa, Google of Siri is) kan een beetje vreemd aanvoelen. Een natuurlijk gesprek met spraak-AI is de ideale situatie, en het is mogelijk met SoundHound Chat AI, een spraakplatform dat spraakgestuurde generatieve AI en spraakassistent samenbrengt, zodat elk bedrijf een volgende generatie spraakervaring kan bouwen voor zijn gebruikers.

Het nieuwe platform biedt een volledige, end-to-end voice AI-technologie-stack die de integratie van elk generatief AI-model van derden mogelijk maakt, wat resulteert in een naadloze conversatie-ervaring. Met behulp van software engineering technologie genaamd Conversational AI Language (CaiLAN) en machine learning (ML) technologie genaamd Conversational AI Network (CaiNET) om snelle, accurate en passende antwoorden te garanderen, selecteert het platform op intelligente wijze het juiste antwoord uit het meest geschikte domein, waaronder real-time vragen over het weer, sport, aandelen en vluchtstatus.

CaiNET maakt verbinding met de interne modellen van SoundHound, maar ook met externe modellen zoals OpenAI’s GPT (onder andere). CaiLAN controleert en arbitreert de resultaten om de gebruiker het beste antwoord te geven.De integratie van het door ChatGPT aangedreven antwoord verrijkt de conversatie-ervaring verder, waardoor gebruikers in natuurlijke taal kunnen communiceren. SoundHound’s Chat AI-platform biedt de perfecte mix van geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijkheid en biedt gebruikers een nieuw niveau van gemak.

Met de lancering van de SoundHound Chat AI app (nu beschikbaar via een abonnement in de Android Google Play Store, en binnenkort in de iOS App Store), kunnen consumenten en bedrijven ervaren hoe spraak de meest natuurlijke interface is voor AI en andere informatiedomeinen.

Deze lancering breidt SoundHound’s real-world generatieve AI-integraties en use cases uit. Het bedrijf integreert actief generatieve AI in zijn SoundHound for Restaurants en SoundHound Automotive producten. (Soundhound)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top