SoundHound AI lanceert Intelligent Transcription

SoundHound AI lanceert Intelligent Transcription

by Ziptone
31 oktober 2022

SoundHound AI, aanbieder van oplossingen voor kunstmatige spraakintelligentie, heeft Intelligent Transcription gelanceerd. Dit is een oplossing voor realtime spraak-transcriptie die verder gaat dan eerdere oplossingen door het nauwkeurig vastleggen, identificeren en toekennen van betekenis aan gesprekken.

SoundHound maakt hierbij gebruik van het eigen Speech-to-Meaning(R) systeem, waardoor de transcriptie gestructureerd wordt en belangrijke onderwerpen en entiteiten gemarkeerd worden waaruit de betekenis en bedoeling van de spreker kan worden afgeleid.

SoundHound Intelligent Transcription kan op verschillende manieren worden ingezet – van het assisteren van medewerkers van de klantenservice in het contactcenter tot het ondersteunen van verkopers bij cross-sell en upsell mogelijkheden en het transcriberen van virtuele vergaderingen met veel deelnemers.

Het inzicht van SoundHound Intelligent Transcription in gesprekken kan ook worden gecombineerd met toepassingen voor voorspellende analyses om reacties en de volgende beste acties voor te stellen voor een breed scala aan onderwerpen, waardoor de klantervaring wordt verbeterd en de tijd die nodig is om problemen met de klantenservice op te lossen, zelfs complexe, wordt verkort.

“In een snelle omgeving kan real-time transcriptie van onschatbare waarde zijn. Maar vaak is het moeilijk om in de stroom van een gesprek de belangrijkste onderwerpen of belangrijke informatie te identificeren”, zegt James Hom, Chief Product Officer bij SoundHound. “Onze nieuwe transcriptieservice is niet alleen uiterst nauwkeurig, maar wordt ook aangedreven door geavanceerde AI-technologie die vorm en structuur geeft aan de dialoog. Dit maakt nieuwe informatie uit live gesprekken gemakkelijker actionable, waarbij de agent wordt gewezen op betekenis en details die anders misschien worden gemist. Het nettoresultaat is dat Intelligent Transcription agenten uitrust met meer intelligentie om sneller de juiste acties te ondernemen.” (Soundhound)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top