Sound of Data gaat samenwerken met INGO en Xenialab

Sound of Data gaat samenwerken met INGO en Xenialab

by Ziptone
23 maart 2021

De Italiaanse IT-bedrijven INGO en Xenialab zijn een samenwerking aangegaan met het Nederlandse Sound of Data. Hiermee versterken ze het huidige product- en dienstenaanbod aan klanten op de Nederlandse en Belgische markt. Sound of Data, gevestigd in Rotterdam, is IT-dienstverlener op het gebied van voice en geïntegreerde communicatietechnologieën.

Met het partnership wordt Sound of Data officieel distributeur van Xenialab’s XCALLY Motion voor de Nederlandse markt. XCALLY Motion is een innovatieve omnichannel-oplossing voor klantcontact via voice, chat, e-mail, SMS, fax en open kanalen – alles in één geïntegreerd platform. Xenialab is onderdeel van INGO, een groep bedrijven die consultancydiensten levert en bedrijven ondersteunt bij het opbouwen van relaties met hun klanten.

Sound of Data, al meer dan 30 jaar actief, zal ook twee andere belangrijke producten van Xenialab opnemen en distribueren: Vidaoo, de WebRTC-videoconferencing om contactcenter- en zakelijke collaboration-diensten te verbeteren, en Witiop, de alles-in-één cloudoplossing voor het beheren van instant messaging-applicaties, zoals WhatsApp.

Xenialab is in 2007 opgericht op de I3P Technologische Campus van de Polytechnische Universiteit van Turijn. Xenialab levert Professional Services met een team dat gespecialiseerd is in Data Base management en de nieuwste gedistribueerde cloud-architecturen. Xenialab is ook de eigenaar en ontwikkelaar van XCALLY, de omnichannel-contactcenter-software van wereldklasse.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top