Sabio neemt Genesys-activiteiten Sopra Steria over

Sabio neemt Genesys-activiteiten Sopra Steria over

by Ziptone
12 januari 2023

Sabio neemt de Genesys-activiteiten van IT-dienstverlener Sopra Steria over. Daarmee versterkt Sabio zijn marktpositie in Denemarken en positioneert het bedrijf zich voor verdere groei in Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Onderdeel van de overname is dat Sabio vier werknemers van Sopra Steria overneemt, onder wie twee professionele service consultants, een managed service specialist en een business development manager.

Sopra Steria Group is een grote Europese IT-dienstverlener op het gebied van full lifecycle ICT-oplossingen. Het bedrijf is actief in 25 landen, voornamelijk in Europa, en met name in de sectoren overheid, financiële sector, luchtvaartsector en industrie. De groei van Sopra Steria Group is in de afgelopen veertig jaar tot stand gekomen via fusies, organische groei en overnames. Sopra Steria is ook in Nederland actief.

Met de overname van de Genesys-activiteiten is ook het klantenbestand van Sabio uitgebreid met de toevoeging van verschillende gevestigde en bekende Scandinavische merken aan zijn meer dan 650 klanten wereldwijd. (Sabio/Ziptone)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top