Sabio Group komt met nieuwe Interaction Analytics-oplossing

Sabio Group komt met nieuwe Interaction Analytics-oplossing

by Ziptone
18 mei 2023

Sabio Group heeft een nieuwe oplossing gelanceerd om de digitale transformatiestrategie van een organisatie te versnellen door bruikbare inzichten uit klantinteracties naar boven te halen. Het gaat om een zogenaamd Interaction Analytics Proof of Value (PoV) aanbod dat geavanceerde analysetechnologie combineert met haar deskundige consultancydiensten. Dit is een programma van acht weken waarbij ‘inzichten worden ingezet in actie’ door het analyseren van recente telefoongesprekken en metadata om inzichten te onthullen die cruciaal zijn voor het verbeteren van de ervaringen van zowel adviseurs als klanten. Sabio’s Analytics-specialisten bieden vervolgens begeleiding bij de unieke bevindingen en aanbevelingen uit het programma – die worden gebruikt om de klantenservice te verbeteren en digitale transformatiestrategieën vorm te geven.

Sabio’s nieuwe oplossing combineert geavanceerde analysetechnologie met deskundige adviesdiensten om bedrijven in staat te stellen hun klantinteracties te optimaliseren en de algehele operationele efficiëntie te verbeteren. Het richt zich op drie belangrijke gebieden – sentimentanalyse, agentprestaties en een derde module naar keuze van de organisatie die het beste past bij hun bedrijfsdoelstellingen.

Door patronen en trends te identificeren, kunnen bedrijven bruikbare inzichten verwerven om hun klantinteracties te optimaliseren, de operationele kosten te verlagen en de klanttevredenheid en -loyaliteit te vergroten.

Tom Mullen, Chief Product Officer bij Sabio Group: “Onze benadering van het analyseren van klantinteracties combineert geavanceerde analyses met de kennis en vaardigheden van onze consultants om een complete oplossing te bieden die bedrijven helpt om zowel de ervaring voor hun klanten als de efficiëntie van hun bedrijfsvoering te verbeteren.” (Sabio)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top