RingCentral en AWS gaan strategisch partnership aan

RingCentral en AWS gaan strategisch partnership aan

by Ziptone
16 februari 2023

RingCentral gaat een strategische samenwerking aan met Amazon Web Services (AWS). Als onderdeel van de meerjarige overeenkomst zal AWS onder andere de RingCentral Contact Center-oplossingen aan zijn klanten aanbieden.

 

De twee bedrijven gaan ook samenwerken om oplossingen te ontwikkelen inclusief end-to-end cloudmigratie voor specifieke verticals zoals gezondheidszorg, financiële dienstverlening, retail, onderwijs en publieke sector. De samenwerking richt zich in eerste instantie op uitvoering in Noord-Amerika, gevolgd door aanvullende landen in Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika gedurende de meerjarige periode. Ten slotte zullen de twee bedrijven samen investeren in gezamenlijke marketing, leadgeneratie en promotieactiviteiten.

De samenwerking is opmerkelijk, omdat RingCentral ook een partnership heeft met Avaya, het bedrijf dat momenteel voor de tweede keer in een Chapter 11 procedure is verwikkeld. Een van de oorzaken van de financiële problemen van Avaya is dat dat bedrijf te laat is begonnen met het ontwikkelen van een cloudoplossing. (Ziptone, Five9)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top