Randstad US lanceert bijna 2.500 WFH-vacatures in de VS

Randstad US lanceert bijna 2.500 WFH-vacatures in de VS

by Ziptone
30 september 2020

De Amerikaanse tak van Randstad heeft ruwweg 2.500 vacatures opengesteld voor ‘remote customer service workers’ in een aantal staten en steden, waaronder Texas, North Carolina, Greenfield en Orlando. Dat blijkt uit een serie bekendmakingen op Workforce Management Today.

De werving en selectie wordt gedaan via een online portal en een virtuele career expo op 30 September. Met de uitbreiding wil Randstad US anticiperen op de zogenaamde holiday rush, aldus Veronica Iniguez, area vice president Randstad US. Onderdeel van de arbeidsvoorwaarden zijn een salaris tot maximaal 13,50 dollar per uur incentives en uitzicht op een vaste aanstelling na vier maanden voor toppresteerders. Randstad biedt verder training en andere ontwikkelmogelijkheden zoals coaching en feedback sessies, zodat medewerkers hun eigen prestaties kunnen optimaliseren. Van de nieuwe medewerkers wordt verwacht dat ze zorgen voor een eigen personal computer, USB-headset, en high-speed internet.

De holiday rush leidt ieder jaar tot een enorme piek in de vraag naar tijdelijk personeel, met name in e-commerce en logistiek. Walmart zoekt 20.000 extra medewerkers, koeriersbedrijven Fedex en UPS respectievelijk 70.000 en 100.000.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top