Randstad Digital neemt Torc over

Randstad Digital neemt Torc over

by Ziptone
17 mei 2024

Randstad NV heeft aangekondigd dat Randstad Digital Torc heeft overgenomen. Torc is een AI-gestuurde talentmarktplaats met meer dan 25.000 ingeschreven digitale talenten wereldwijd, met een specifieke huidige nadruk op LATAM, de VS & India.

 

Torc beschikt over een AI-gedreven platform waarmee skill-based matching mogelijk is om digitaal talent wereldwijd aan klanten te koppelen. Met deze overname kan Randstad Digital de toegang van klanten tot digitaal talent verder versnellen, inclusief wereldwijde leveringscentra, om te voldoen aan haar digitale ambities op het gebied van cloud, data, digital engineering en customer experience.

“De overname van Torc versterkt Randstad’s partner voor talentstrategie in onze digital specialisatie. Digitale transformatie vereist toegang tot gespecialiseerd talent op schaal en snelheid wereldwijd. Torc, met zijn enterprise-grade AI-aangedreven talentmarktplaats, zal de talentervaring en de snelheid van levering herdefiniëren en de mogelijkheden van Randstad Digital versterken om de digitale transformatie van onze klanten mogelijk te maken”, zegt Sander van’ t Noordende, CEO van Randstad.

“Naarmate ondernemingen het digitale bedrijfsmodel herdefiniëren, blijft de vraag naar gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van AI, Cloud, Data en CX toenemen”, zegt Venu Lambu, CEO van Randstad Digital. “De overname van Torc is een direct antwoord op deze evolutie en de behoeften van klanten. Het breidt onze toegang uit tot een divers aanbod van talent en een robuuste gemeenschap van ontwikkelaars, van beoordeling tot productiviteit. We zijn zeer verheugd dat we Michael Morris, CEO en medeoprichter van Torc, en zijn team als thought leader op het gebied van open talentplatforms mogen verwelkomen bij Randstad Digital.”

Randstad Digital is een digitale dienstverlener die bedrijven helpt sneller te transformeren door wereldwijd talent, capaciteit en oplossingen te bieden voor gespecialiseerde domeinen. Randstad Digital is actief op het gebied van customer experience, cloud & infrastructuur, data & analytics en digital & product engineering en heeft drie engagementmodellen, waaronder talent services, global delivery centers en managed solutions. (Randstad)

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top