QuandaGo stelt Derk-Jan Brand aan als ceo

QuandaGo stelt Derk-Jan Brand aan als ceo

by Ziptone
8 april 2021

QuandaGo, leverancier van cloudgebaseerde customerexperience- en procesautomatiserings-software, maakt vandaag de benoeming bekend van Derk-Jan Brand als nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Met deze benoeming heeft QuandaGo officieel het executive boardteam compleet en is daarmee optimaal gepositioneerd voor toekomstige groei en internationale uitbreiding naar markten in Europa, Azië en Noord-Amerika, aldus een verklaring van het bedrijf.

Derk-Jan BrandDerk-Jan Brand is afkomstig van Pegasystems, waar hij acht jaar op verschillende sleutelposities in sales en operations heeft gewerkt, meest recent als Vice President en Managing Director voor de regio Benelux en Nordics. Voorafgaand aan Pegasystems was Brand werkzaam in verschillende executive sales en senior managementposities bij bedrijven als Adobe, IBM en Filenet.

Brand krijgt de opdracht om de groei van QuandaGo te versnellen en de internationale expansie in goede banen te leiden. Daarnaast brengt Brand ervaring en deskundigheid mee op het vlak van automatisering van customer service en bedrijfsbrede customer engagement.

De bekendmaking van vandaag volgt na eerdere recente boardroombenoemingen van voormalig AirFrance/KLM productleader Rene Malta, voormalige Genesys executives Pete Wermter en Michel van Roon, en de voormalige KPMG finance leader Patrick van Eerden. De voormalige Co-CEO’s en oprichters van QuandaGo, Arthur Nederlof en Arnoud Munneke, zullen nauw betrokken blijven bij QuandaGo, als onderdeel van hun rol als bestuurder van de bedrijven van de VANAD Group.

Lees ook het interview met Derk-Jan Brand.

Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top