QuandaGo benoemt voormalige Genesys executives in topmanagement

QuandaGo benoemt voormalige Genesys executives in topmanagement

by Ziptone
11 januari 2021

QuandaGo, leverancier van cloudgebaseerde customer experience software, maakt vandaag de benoeming bekend van Pete Wermter tot chief marketing officer (CMO) en de promotie van Michel van Roon tot chief customer officer (CCO). Naast de recente positionering van QuandaGo in de Deloitte Technology Fast 50 realiseerde het bedrijf het afgelopen jaar wederom een ‘double digit’ omzetgroei. De aanstelling van de beide executives dient om de krachtige internationale uitbreidingsplannen voor 2021 en verder te realiseren.

Op dit moment levert QuandaGo een ‘all-in-one’ platform voor omnichannel contactcenters, kennismanagement en procesautomatisering. Met het platform bedient QuandaGo klanten in retail & direct-to-consumer, financiële dienstverlening, logistiek, de reisbranche, business proces outsourcing, nutsbedrijven en lokale overheden.

Pete Wermter aangesteld als chief marketing officer

topmanagement quandagoPete Wermter sluit zich aan bij QuandaGo als CMO, na anderhalf jaar te hebben gewerkt als strategisch adviseur voor het bedrijf. Wermter heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van contactcenter- en customer experience-software. Hij bekleedde verschillende senior managementposities binnen Genesys, waaronder vice president marketing, director field marketing (Asia Pacific) en director of global communications. Na zijn tijd bij Genesys werkte Wermter als vice president corporate marketing voor Acronis, aanbieder van cybersecurity-software, en was hij vice president marketing bij Virtuozzo, aanbieder van software-gebaseerde infrastructuur.

Michel van Roon benoemd tot chief customer officer

topmanagement quandagoMichel van Roon, die eerder werkzaam was voor QuandaGo in de rol van global sales director, heeft een bepalende rol gespeeld in de groei van QuandaGo. Hij heeft zich met name beziggehouden met de ontwikkeling van de wereldwijde salesorganisatie en het neerzetten van een internationaal partner- ecosysteem. Van Roon brengt QuandaGo uitgebreide ervaring mee in global sales, partner-ecosystemen en internationale business development, opgedaan bij zowel hardware- als software-leveranciers. Ook hij was werkzaam bij Genesys, onder meer in sales- en business development-functies gericht op partnerprogramma’s en het ontwikkelen van de midmarket.

Volgens Arthur Nederlof, co-CEO en medeoprichter van QuandaGo zijn de beide benoemingen een belangrijke mijlpaal en vormen ze een cruciale volgende stap in de reis van QuandaGo op weg naar een wereldwijd actieve en leidende aanbieder van cloudgebaseerde customer experience software.

Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top