Peter-Paul Verhoef en Jeroen Raijmakers in MT van WFM-specialist StrateX

Peter-Paul Verhoef en Jeroen Raijmakers in MT van WFM-specialist StrateX

by Ziptone
2 februari 2022

Peter-Paul Verhoef (39) en Jeroen Raijmakers (42) zijn per 1 januari toegetreden tot het managementteam van workforce management & forecasting specialist StrateX.

Verhoef heeft binnen het MT de verantwoordelijkheid voor het verder uitbouwen van de commerciële activiteiten en het ontwikkelen van het portfolio. Hij is afkomstig van managementadviesbureau Quint, waar hij sinds 2013 commercieel verantwoordelijk was voor de financiële sector. Hiervoor bekleedde hij diverse functies bij onder andere Dell en Gartner. ‍

Raijmakers is net als Verhoef afkomstig van Quint. Daar was hij sinds 2013 verantwoordelijk voor de marketing. Binnen het MT van StrateX gaat hij zicht richten op het vermarkten van het portfolio en het ontwikkelen van nieuwe en bestaande markten.

StrateX is een snelgroeiend Nederlands bedrijf dat (interim) professionals, consultancy en software aanbiedt op het gebied van workforce management & A.I. gedreven forecasting. De diensten en oplossingen van StrateX helpen organisaties te anticiperen op het komende uur, het lopende jaar en alles daartussenin. Met een gespecialiseerd portfolio ondersteunt StrateX een groeiend aantal bedrijven, zoals T-Mobile, Nationale Nederlanden, Holland Casino, Robeco, SOS International en de Belastingdienst bij hun workforce- en forecasting-processen.

In oktober 2021 stapte investeerder No Such Ventures in met een minderheidsbelang en een bijbehorende kapitaalinjectie om de verdere groei van StrateX te ondersteunen.

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top