Pegasystems neemt Everflow, Braziliaanse leverancier van process mining software over

Pegasystems neemt Everflow, Braziliaanse leverancier van process mining software over

by Ziptone
24 mei 2022

Software leverancier Pegasystems heeft tijdens het jaarlijkse PegaWorld iNspire event de overname bekendgemaakt van Everflow, een innovatief process mining-softwarebedrijf uit Brazilië. Met de intuïtieve software van Everflow kunnen Pega-klanten verborgen procesinefficiënties die operationele prestaties bemoeilijken, opsporen en direct repareren. In combinatie met Pega’s AI-gestuurde decisioning- en workflowautomatiseringssoftware beschikt Pega dankzij deze overname over de meest complete oplossing voor hyperautomatisering.

Aangezien business complexiteit blijft toenemen, wordt process mining steeds meer gezien als een cruciale tool voor het stroomlijnen van voortdurend uitbreidende en inconsistente processen. Inefficiënties in processen gaan ten koste van de productiviteit van medewerkers en dat is uiteindelijk schadelijk voor de algehele bedrijfsprestaties. Toch wordt de optimale inzet van process mining vaak belemmert door twee factoren. Ten eerste zijn de meeste process mining-tools moeilijk in gebruik zodat eigenlijk alleen technische business consultants ermee uit de voeten kunnen. Ten tweede kan process mining op zichzelf geen problemen oplossen. Het stelt alleen vast waar binnen een proces de problemen zich voordoen en doet vervolgens een voorstel voor mogelijke oplossingen.

De process mining oplossing van Everflow is eenvoudig in gebruik en geschikt om klant- en medewerker gerelateerde processen te analyseren en optimaliseren. Gebruikers kunnen hun processen automatisch modelleren op basis van organisatorische activiteitenlogboeken.

Vervolgens analyseert de software waar in het traject deze processen zijn afgebroken en stelt een betere alternatieve aanpak voor. Als voorbeeld kan men met behulp van Everflow vaststellen of klanten de mobiele app verlaten als zij te veel stappen en clicks moeten doorlopen om een transactie af te ronden. Of een leidinggevende binnen een verzekeringsorganisatie kan zien of zich knelpunten voordoen in het interne goedkeuringsproces van een aanvraag waardoor deze vertraging oploopt.

“De overname van Everflow brengt ons in de positie dat we als Pega de belofte van hyperautomatisering kunnen inlossen”, zegt Alan Trefler, oprichter en CEO bij Pega. “In combinatie met ons intelligente low-code platform, helpt Everflow inefficiënties in bedrijfsprocessen volledig uit te bannen, zelfs in grote en complexe organisaties. Digitale transformatie stopt nooit. De krachtige combinatie van deze twee softwareoplossingen maakt constante verbetering mogelijk, in een tijd van voortdurende verandering.” (Pega)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top