Pegamento neemt Studio diip over

Pegamento neemt Studio diip over

by Ziptone
22 juli 2020

Met de acquisitie van Studio diip breidt Pegamento haar bestaande Artificial Intelligence portfolio uit met beeld- en videoherkenning. Door het samenvoegen van Studio diip en Pegamento ontstaat er een wereld aan nieuwe mogelijkheden om te innoveren in klantcontact. De slimme softwarerobots van Pegamento kunnen hierdoor, naast taal en spraak, ook handelingen gaan verrichten op basis van 2D- en 3D-beelden. “Met de toevoeging van de kennis van Studio diip kunnen we onze klantcontactoplossingen volledig uitrusten met de intelligentie van spreken, luisteren, lezen en zien;  de belangrijkste vaardigheden bij klantcontact”, aldus Serge Poppes, CEO van Pegamento. “Interpretatie van geschreven en gesproken taal doen we al enkele jaren. Maar nu kunnen we ook realtime signaleren en acteren op beeld en video. Dat is niet alleen waardevol in klantcontact maar ook in de industrie, veiligheid en smart cities.”

Guust Hilte en Thomas de Wolf van Studio dipp over de overname: “Met Pegamento zien we een match in eenzelfde manier van denken en het aanpakken van nieuwe mogelijkheden. Bovendien sluiten we op technisch gebied goed op elkaar aan. Dankzij de commerciële ervaring bij Pegamento kunnen wij ons focussen op het werken aan nog uitdagendere en relevante projecten.”

Het bundelen van de krachten lijkt een schot in de roos voor beide partijen. Studio diip kan voor haar projecten met beeldherkenning profiteren van de slagkracht van Pegamento en op haar beurt kan Pegamento processen die draaien om klantervaring naar een nog hoger niveau tillen. (Bron: Pegamento)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top