Pegamento en MindShare geven Satisfact een andere naam

Pegamento en MindShare geven Satisfact een andere naam

by Ziptone
6 oktober 2021

Pegamento en MindShare hebben via een persbericht bekendgemaakt dat hun joint venture gericht op werkklimaat-optimalisatie verder gaat onder een nieuwe naam. Dit is het gevolg van een rechterlijke uitspraak op 29 september, die het gebruik van de oorspronkelijke bedrijfsnaam Satisfact heeft verboden. De nieuwe naam zal op korte termijn bekend worden gemaakt.

De joint venture van Pegamento en Mindshare helpt bedrijven om met behulp van smart tooling en een bedrijfsspecifieke aanpak zelfstandig hun werkklimaat te optimaliseren. Hierdoor komen medewerkers nog meer in hun kracht te staan en neemt hun werkgeluk toe, wat een hefboom is voor langere functieverblijftijden, minder verzuim en hogere productiviteit. Zo worden gedrag, cultuur en leiderschap meetbaar en tastbaar. De combinatie van de methodiek van Mindshare en de functionaliteiten van Apptime van Pegamento genereert hierbij adviezen op maat.

Onder de nieuwe naam blijft de joint venture van Pegamento en Mindshare zich in eerste instantie richten op organisaties met klantcontact(afdelingen), maar de oplossing leent zich ook uitstekend voor andere sectoren. Van den Brink: “Wij bieden bedrijven een kant en klare oplossing. We leren de klant in enkele dagen tijd om de methodiek volledig zelfstandig te gaan gebruiken en zelf met de inzichten aan de slag te gaan – dus zonder de inzet van consultants, maar wel data-driven.” (Ziptone)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top