Olympia aan de slag voor Belastingdienst

Olympia aan de slag voor Belastingdienst

by Ziptone
5 november 2021

De Belastingdienst gaat samenwerken met arbeidsbemiddelaar Olympia. Vanaf november 2021 is Olympia medeverantwoordelijk voor het werven van flexibele arbeidskrachten voor Klantinteractie & -Services (KI&S). Binden en boeien, door persoonlijke begeleiding en ontwikkeling, staan in deze samenwerking centraal. Olympia gaat de samenwerking aan voor drie jaar, samen met uitzendpartners Randstad en Driessen. Zij nemen gezamenlijk het uitzendstokje over van Young Capital.

Flexkrachten krijgen toegang tot een online leeromgeving en worden gekoppeld aan een vast aanspreekpunt van een HR-consultant van Olympia, die op ieder van de zeven locaties aanwezig is. Persoonlijke ontwikkeling krijgt dan ook hoge prioriteit. Maar ook in het wervingsproces staat iemands talent en persoonlijkheid centraal. Olympia gebruikt het Gesprek van Betekenis en testen en assessments om de culturele fit te toetsen. Onderdeel daarvan is de ‘Real Job Check’ waarbij tijdens het selectieproces kandidaten in contact worden gebracht met een medewerker die dezelfde functie uitoefent.

Olympia is een Nederlandse niet-beursgenoteerde arbeidsbemiddelaar met 130 vestigingen en 850 medewerkers. Het bedrijf richt zich op segmenten logistiek, productie, techniek, administratief, gemeentelijke overheden en contactcenters. Dagelijks heeft Olympia 16.000 flexkrachten aan het werk. (Olympia)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top