Monique Bulthuis afdelingshoofd Digitaal Belastingdienst

Monique Bulthuis afdelingshoofd Digitaal Belastingdienst

by Ziptone
29 juni 2021

Monique Bulthuis begint op 16 augustus als afdelingshoofd Digitaal, tevens plaatsvervangend directeur Digitaal bij de directie Klantinteractie & Services (KI&S) van de Belastingdienst. Dat heeft de Algemene Bestuursdienst bekend gemaakt.

BulthuisDe directie Digitaal levert een breed scala aan producten en diensten waarmee op het juiste moment burgers en bedrijven geïnformeerd en ondersteund kunnen worden. Het gaat dan om proactieve berichten op sociale media, informatie via de website, brieven, toelichtingen en digitale hulpmiddelen en diensten zoals UX-testen, servicedesign en webanalyse. De opdracht van Bulthuis is onder meer om de producten en diensten door te ontwikkelen in aansluiting bij de behoeften van burgers en bedrijven.

Monique Bulthuis werkt sinds 2017 als zelfstandig interimmanager en is actief op het terrein van customerservice-software, algemeen management en management van klantcontactactiviteiten. Zij werkt momenteel via Yource bij de landelijke schil van GGD GHOR in het kader van het Bron-en Contactonderzoek. In het verleden was ze onder meer gedurende zes jaar commercieel en operationeel verantwoordelijk bij CX Company. Bulthuis studeerde Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool.

Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top