Michiel Hustinx nieuwe General Manager Salesforce Nederland

Michiel Hustinx nieuwe General Manager Salesforce Nederland

by Ziptone
4 april 2023

HustinxSalesforce heeft per 1 april Michiel Hustinx (47) aangesteld als General Manager van Salesforce Nederland. Hustinx krijgt in deze rol de dagelijkse leiding over de organisatie en de verantwoordelijkheid voor de groei, strategie en coördinatie van de operationele activiteiten in Nederland. Hij volgt in deze rol Michiel van Vlimmeren op, die heeft besloten zich te richten op nieuwe uitdagingen buiten de organisatie.

Hustinx kwam in 2019 bij Salesforce in dienst als hoofd van de verkooporganisatie in Continentaal Europa voor Marketing Cloud, het marketingplatform van Salesforce. De afgelopen 3 jaar was hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het Salesforce Cloud-portfolio voor verkoop, e-commerce, service en marketing, dat onder zijn leiding in de regio Noord-Europa succesvol gegroeid is.

Hustinx startte zijn loopbaan bij Oracle in 2001, waar hij diverse verkoop- en leidinggevende posities bekleedde en verantwoordelijk was voor de go-to-market strategie, organisatorische groei en winstgevendheid van verschillende bedrijfsonderdelen voor lokale en internationale regio’s. Tot april 2019 was hij daar als Group Vice President verantwoordelijk voor de Oracle verkooporganisatie die zich richt op de bank- en verzekeringssector in EMEA.

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top