Mèn-Wèl-Bèlle Callcenter on tour in Tilburg

Mèn-Wèl-Bèlle Callcenter on tour in Tilburg

by Ziptone
11 juni 2021

Het Mèn-Wèl-Bèlle Callcenter, een bijzonder callcenter dat eerder dit jaar van start ging in Theater De Nieuwe Vorst, gaat on tour door Tilburg. Op 12 juni strijkt het neer op bijzondere locaties in de stad.

Het callcenter is geopend tussen 14:00 uur en 22:00 uur. Nadat je het nummer (085-20 85 744) gedraaid hebt, word je via een keuzemenu doorverbonden met een van de fantastische medewerkers van het Mèn-wèl-bèlle callcenter. Iedereen die belt, heeft keuze uit verschillende onderwerpen waarover ze met de callcentermedewerker praten. Dat varieert van het Koningshuis tot rokjesdag. Zo kletst senior Jelly Sok met iemand over de lengte van een rok.

Het callcenter is een initiatief van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het Theater De Nieuwe Vorst en vullen allen hoeken, kieren, kelders en zalen met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen. De gezichten achter de Krakers zijn Bregt van Deursen en Lotte van Oudheusden.

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top