Kyndi komt met transparante selfservicetool

Kyndi komt met transparante selfservicetool

by Ziptone
22 februari 2023

Kyndi, een Amerikaanse ontwikkelaar van oplossingen op het vlak van natuurlijke taalverwerking (NLP) lanceert Kyndi Clarity, een op natuurlijke taal gebaseerde zelfbedieningsoplossing voor klantenondersteuning die onmiddellijk transparante en nauwkeurige resultaten levert.

Kyndi Clarity maximaliseert de relevantie en snelheid van het vinden van betrouwbare antwoorden in ongestructureerde, op tekst gebaseerde gegevens om de time-to-issue resolution te versnellen. Met de mogelijkheid om zeer relevante informatie te leveren aan klanten en agents, ongeacht hoe zij hun vragen formuleren, maakt de oplossing effectieve self-service voor eindgebruikers mogelijk, terwijl de lasten en kosten voor support teams worden verminderd.

Snelle implementatie

Kyndi Clarity kan in een paar weken worden ingezet, in plaats van maanden of jaren, en vereist geen data labeling, modeltraining of gespecialiseerde machine learning expertise, aldus het persbericht. Bovendien kunnen organisaties Kyndi Clarity gemakkelijk integreren in zelfbedieningskanalen zoals Chatbot, Search en IVA via RESTful API’s om de effectiviteit van deze tools te vergroten wanneer mensen ze gebruiken om de juiste informatie te vinden.

Transparantie

Volgens Kyndi verhoogt de eigen oplossing het vertrouwen van gebruikers in de resultaten met AI-uitlegbaarheid. In tegenstelling tot ChatGPT en andere AI-oplossingen die de bronnen van hun antwoorden of de redenen erachter niet vermelden, biedt Kyndi Clarity de eindgebruiker op pagina- en zinniveau bewijs van de resultaten, aldus de leverancier. Dit geeft individuen meer vertrouwen in de resultaten, zodat ze de juiste volgende stap met de informatie kunnen zetten. Dankzij deze transparantie en uitlegbaarheid op hoog niveau kunnen kennismanagement- en contentteams het AI-model eenvoudig aanpassen om nog betere resultaten te behalen.

Kennisbeheerders kunnen gebruik maken van verschillende kant-en-klare, industrie- en domeinspecifieke starterkits (Pharma, ESG, HR, et cetera) om de implementatie te versnellen.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top