KSF draagt vier nieuwe bestuursleden voor

KSF draagt vier nieuwe bestuursleden voor

by Ziptone
24 mei 2024

Het KSF-bestuur heeft vandaag de volgende personen voorgedragen voor benoeming in de vrijkomende zetels in het KSF-bestuur:

Zij worden voorgedragen voor respectievelijk een zetel namens inhouse klantcontactcenters, facilitaire contactcenters, leveranciers en zzp’ers. Na benoeming nemen de voorgedragen kandidaten de plaats in van Carola Wijkamp (inhouse), Sander Kuijer (facilitair), Arjanne Omlo (leverancier) en Edward Lind (zzp).

Sander Kuijer is nu nog lid namens facilitairen en kan – bij benoeming door de leden – de zzp-zetel in het bestuur innemen. Voor de vrijkomende facilitaire zetel draagt de KSF Nathalie Verdoolaege voor.

De KSF-leden kunnen van 28 mei tot en met 11 juni 14.59u via e-voting over de voordrachten stemmen. De primaire contactpersonen ontvangen hiervoor op 28 mei een uitnodiging. De gekozen kandidaten worden tijdens de ALV van 12 juni geïnstalleerd als bestuurslid.

In november komt de inhouse-zetel van Brigitte Arts beschikbaar. Het bestuur doet op een later moment voor deze zetel een voordracht, waarna benoeming volgt per de najaars-ALV. Voor deze positie komt het bestuur graag in gesprek met directeuren klantcontact of senior managers klantcontact bij een inhouse klantcontcenter. De KSF verwijst naar de eigen website voor meer informatie over de bestuursvoordracht en de kandidaten. (KSF)

Dit bericht kan worden aangevuld.

Featured, Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top