Koning bezoekt callcenter GGD Tilburg

Koning bezoekt callcenter GGD Tilburg

by Ziptone
25 maart 2020

callcenter GGDKoning Willem-Alexander heeft dinsdagmiddag met eigen ogen gezien hoe in Brabant wordt gevochten tegen het coronavirus. De koning bracht een werkbezoek aan de GGD in Tilburg. Daar is op 27 februari de eerste coronabesmetting in Nederland vastgesteld bij een man uit Loon op Zand. Hij werd ziek opgenomen in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg.

Willem-Alexander sprak in Tilburg onder meer met medisch deskundigen over de aanpak van de corona-uitbraak. Hij kreeg van de deskundigen meer te horen over de procedures die artsen en verpleegkundigen van de GGD moeten volgen.

De koning ging vervolgens naar het callcenter van de GGD. Daar sprak hij met de medewerkers over welke vragen zij krijgen over het coronavirus. Hij luisterde ook kort met een aantal gesprekken mee.

Tot slot ging Willem-Alexander in gesprek over de samenwerking binnen de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant en de provincie in de bestrijding van corona. Hij sprak met vertegenwoordigers van de GGD, brandweer, politie en enkele betrokken bestuurders. (Omroep Brabant)

Bekijk de video

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top