Klantcontact Café verhuist naar Inspire Radio, Roelof Hemmen presentator

Klantcontact Café verhuist naar Inspire Radio, Roelof Hemmen presentator

by Ziptone
29 maart 2022

inspire radioRoelof Hemmen, bekend van RTL4 en BNR, heeft een contract getekend als presentator van het programma Klantcontact Café bij Inspire Radio. Het Klantcontact Café is een reeds bestaand mediaplatform van Inspire Group (beschikbaar als talkshow en podcast) en verhuist naar Inspire Radio als vast radioprogramma. 

Inspire Radio is bedoeld als radiokanaal voor klantcontactmedewerkers. Ilja Gleiser, CEO van Inspire Group stelt dat in Nederland naar schatting meer dan 300.000 medewerkers in de klantcontactsector werkzaam zijn. “Met ons eigen radiostation kunnen wij deze doelgroep op de hoogte houden van de laatste actualiteiten en ontwikkelingen in hun sector in combinatie met heerlijke muziek en leuke programma’s”. Het radiostation zal via www.inspire-radio.nl overal in Nederland vindbaar en toegankelijk zijn.

“Het verhogen van het persoonlijke geluk van klantcontact medewerkers”

Naast leuke muziek en interessante programma’s heeft Inspire Radio zich ook ten ook ten doel gesteld om programma’s te maken die zich direct richten op het verhogen van het persoonlijke geluk van klantcontact medewerkers. Zo heeft Inspire Radio het datingprogramma ‘Call 4 Love’ ontwikkeld, waarbij klantcontactmedewerkers kunnen inbellen en op een leuke, ludieke manier door de DJ aan elkaar worden gekoppeld. Op deze manier brengt Inspire niet alleen succesvol vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van arbeidsbemiddeling in de klantcontactsector, maar ook in de liefde.

Inspire Radio zal elke dag te beluisteren zijn. Op vrijdag 1 april a.s. wordt de definitieve programmering bekend gemaakt, aldus het persbericht. Lees hier het volledige bericht. 

Het Klantcontact Café is een inspirerend media platform voor klantcontact professionals uit Nederland en België. Presentator Roelof Hemmen interviewt hierin interessante gasten uit de klantcontactsector.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top