Karin Van De Velde stapt op als CEO van Callexcell

Karin Van De Velde stapt op als CEO van Callexcell

by Ziptone
10 februari 2022

Karin Van De Velde (59) neemt onmiddellijk ontslag als CEO van contactcenter Callexcell, dat ze zelf in 2009 oprichtte. Dat heeft ze donderdag bevestigd, zo schrijft Het Nieuwsblad.

Van De Velde stopt ermee omwille van gezondheidsredenen, aldus het nieuwsbericht. Een week geleden raakte al bekend dat Van de Velde alle aandelen in Callexcell overdroeg aan Roland Duchâtelet, om zo de toekomst van het bedrijf veilig te stellen. Nu heeft Van De Velde haar ontslag als CEO bekendgemaakt aan het personeel van Callexcell. “Ik moet nu even mijn gezondheid voorrang geven”, zegt Van De Velde in een reactie. “In nauw overleg met Roland Duchâtelet zijn we tot die beslissing gekomen. Maar ik blijf ter beschikking van het bedrijf als er vragen zouden zijn. Er is wel een verschil in visie tussen Roland en mezelf omtrent ondernemen, maar dat is niet de reden. Mijn gezondheid gaat voor.”

Duchâtelet kan voor de leiding van het bedrijf terugvallen op het managementteam dat er uitgebouwd is. Het ziet er naar uit dat hij niet op zoek gaat naar een vervanger voor de stichtster van Callexcell, dat ondertussen 800 medewerkers in verschillende vestigingen telt.

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top