Intercom introduceert AI-klantenservicebot op basis van GPT-4

Intercom introduceert AI-klantenservicebot op basis van GPT-4

by Ziptone
22 maart 2023

IntercomIntercom, leverancier van een AI aangedreven, automation-first customer service platform heeft op 14 maart de komst van Fin aangekondigd, een AI-klantenservicebot aangedreven door OpenAI’s GPT-4 en Intercom’s eigen machine learning-technologie.

 

Fin geeft betrouwbare en nauwkeurige antwoorden op vragen van klanten, waardoor klanten en support teams tijd besparen. Fin werkt zonder enige installatie of training, in tegenstelling tot de meeste bots waarbij de antwoorden handmatig door een mens moeten worden samengesteld, aldus het persbericht van Intercom.

Fin leert alles wat hij nodig heeft van bestaande supportartikelen van bedrijven en geeft alleen antwoorden op basis van die inhoud. De antwoorden kunnen citaten en links naar bronnen bevatten, zodat klanten de antwoorden kunnen vertrouwen zonder dat er een supportagent aan te pas hoeft te komen. Als een menselijke interactie nodig is, kan Fin moeilijkere vragen ontcijferen en ze naadloos doorgeven aan ondersteuningsmedewerkers.

Fin is speciaal gebouwd om effectief en klaar te zijn voor klantenservice teams, en gebruikt zowel GPT-4 als de ChatGPT API parallel om te optimaliseren voor nauwkeurigheid en kosteneffectiviteit. Het beschikt over ingebouwde beveiligingen om de nauwkeurigheid te verhogen, hallucinaties (verzonnen, onjuiste inhoud) te verminderen en misleidende antwoorden of off-brand onderwerpen te voorkomen. Fin kan volledige ondersteuningsgesprekken met klanten voeren, complexe vragen begrijpen, verduidelijkende vragen stellen en ingewikkelde onderwerpen duidelijk en op een mensachtige toon uitleggen. Fin is binnenkort beschikbaar in bèta; belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de beta-wachtlijst.

Intercom bedient klantenserviceteams van meer dan 25.000 wereldwijde organisaties, waaronder Atlassian, Amazon en Microsoft.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top