GGN tekent contract met Soleo

GGN tekent contract met Soleo

by Ziptone
13 oktober 2022

Johan Vekemans, COO GGN, Willem Bieshaar, CFO GGN en Jac Vermeer, algemeen directeur Soleo hebben hun handtekening gezet onder een driejarig samenwerkingscontract. Soleo verzorgt het eerstelijns klantcontact voor GGN, een incassobureau dat landelijk werkt en waar 60 deurwaarders aan verbonden zijn.

Het aantal mensen dat moeite heeft om financieel rond te komen stijgt, zeker met de huidige inflatie en stijgende energiekosten. De meeste mensen willen hun rekeningen wel betalen, maar soms lukt dat door financiële of sociale omstandigheden minder goed. GGN gelooft in een persoonsgerichte aanpak, net als de medewerkers van Soleo, aldus het bericht op de website van Soleo.

Door tijdig in contact te komen en hulp op maat te bieden, kunnen we niet alleen schulden innen, maar ook schulden in de toekomst voorkomen. De eerste samenwerking van GGN en Soleo startte eind 2020 met een pilot voor het actief benaderen van mensen met een betalingsachterstand. Deze succesvolle pilot breidde zich al snel uit met gesprekken over de eerstelijns opvang. Naast kostenbeheersing en een gegarandeerde bereikbaarheid zijn de flexibiliteit en focus op klanttevredenheid die Soleo biedt, voor GGN belangrijk in deze samenwerking.

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top