G4S kiest voor storm van Content Guru

G4S kiest voor storm van Content Guru

by Ziptone
21 november 2017

21 november 2017 – G4S maakt voor haar onderdelen Cash Solutions en Security Services sinds kort voor het contactcenter, IVR en de kantoortelefonie gebruik van het storm Cloud Contact Center-platform van KPN en haar partner Content Guru. Met deze oplossing kan G4S de grote aantallen binnenkomende en interne telefoongesprekken stroomlijnen en efficiënt afhandelen en zo de klantvriendelijkheid verbeteren.

G4S is de grootste beveiligingsfirma ter wereld. Het doel van G4S is om ieders woon-, werk- en leefomgeving veiliger te maken. Dit doen ze door nauwe samenwerking met klanten en ketenpartners, verregaande kennis over diverse sectoren én door continu te investeren in gekwalificeerde mensen en waardevolle innovaties. G4S is actief in meer dan 100 landen en telt in 2017 meer dan 610.000 werknemers, in Nederland zijn dat er meer dan 6.000. Dit maakt G4S één van de grootste privé-werkgevers ter wereld.

G4S heeft voor storm gekozen vanwege de flexibiliteit en de selfservice functionaliteit van het platform. G4S kan nu namelijk zelf eenvoudig en snel mensen bijschakelen in een drukke periode.
De diverse telefoongesprekken komen binnen via lokale- en 088-nummers. Deze gesprekken werden voorheen via drie aparte modules afgeleverd op de diverse locaties van G4S (kantoren en service desks). De wens was dan ook om het klantcontact en de interne communicatie onderling integraal af te handelen via één module. Het beheer wordt hierdoor eenvoudiger en G4S is minder afhankelijk van derden, én kan nu zelf meer uitvoeren en configureren.

Het gebruik van storm zorgt tevens voor een kostenbesparing voor G4S. Daarnaast biedt KPN aan G4S een totaaloplossing voor telefonie en WAN/LAN. De komende periode gebruikt G4S voor een aantal optimalisatieslagen. Waaronder het inrichten van actuele en historische rapportages waarmee G4S nog beter inzichtelijk heeft hoe optimaal en efficiënt het klantcontact alsook het contact tussen alle locaties van G4S onderling is ingericht.

Technologie
Top