Frost & Sullivan: Telecats ‘Exceptional A.I Solutions Provider’

Frost & Sullivan: Telecats ‘Exceptional A.I Solutions Provider’

by Ziptone
10 december 2020

Technologiebedrijf Telecats is door de analisten van Frost & Sullivan benoemd als ‘Exceptional A.I Solutions Provider’ in het Voicebot en AI-report van het onderzoeksbureau. In dat rapport heeft Frost & Sullivan een breed scala aan bedrijven in de gehele Europese markt onder de loep genomen en specifiek aandacht besteed aan de trends, kansen en uitdagingen in de snelgroeiende industrie van Voicebots en A.I.

Volgens Federico Teveles, Research Analyst – Informatie- en communicatietechnologieën bij Frost & Sullivan heeft Telecats een combinatie van hoogontwikkelde technologische vaardigheden, langdurige ervaring en de associatie met Webhelp, Europa’s toonaangevende CX en business solutions provider. Het bedrijf heeft “een succesvolle staat van dienst als het gaat om het leveren van geavanceerde, op maat gemaakte AI-oplossingen aan toonaangevende wereldwijde ondernemingen en vertonen een uitzonderlijke klanttevredenheid.” Volgens de analisten is dat een sterke erkenning voor de lange termijn strategie om te investeren in spraakgestuurde oplossingen met kunstmatige intelligentie voor het optimaliseren van klantcontact.

Telecats is sinds 2017 onderdeel van de Webhelp Group en werkt voor meer dan 100 Europese toonaangevende bedrijven zoals DPG Media, easyJet, MSD France & MSD Vaccins, KPN en Webhelp.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top