Frontline Solutions sluit partnerovereenkomst met 24sessions

Frontline Solutions sluit partnerovereenkomst met 24sessions

by Ziptone
25 augustus 2020

Frontline Solutions en 24sessions hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Videobellen is steeds meer in opkomst en klanten van Frontline Solutions zochten een oplossing om videobellen in te zetten als kanaal voor klantcontact.

De klant van nu bepaalt zelf waar en wanneer hij contact opneemt met een organisatie. En in de afgelopen periode na de uitbraak van het coronavirus werd meer en meer duidelijk dat er absoluut behoefte is aan persoonlijk klantcontact. Videobellen voorziet in die behoefte, aldus Frontline Solutions, en biedt daarnaast ook nog mogelijkheden zoals het delen van documenten of met elkaar meekijken op het beeldscherm. Volgens Hans Reuver, algemeen directeur van Frontline Solutions, leent videobellen zich ook uitstekend als contactkanaal om ingewikkelde zaken makkelijker uit te leggen. Ook is het voor Frontline Solutions belangrijk dat 24sessions AVG-proof en compliant met ISO 27001 en PCI is.

24sessions bedient onder andere bedrijven als Achmea, Rabobank en Vattenfall met functionaliteit voor videobellen. Het bedrijf is door Google, McKinsey en Rocket Internet uitgeroepen tot een van de 10 beste B2B-startups in Europa.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top