Frontline Solutions breidt diensten uit met Amazon Connect

Frontline Solutions breidt diensten uit met Amazon Connect

by Ziptone
21 maart 2022

Amazon ConnectFrontline Solutions, CX-expert en system integrator van klantcontacttechnologie, gaat naast Genesys Cloud ook de implementatie van Amazon Connect voor haar rekening nemen. Frontline Solutions is de eerste lokale implementatiepartij voor Amazon Connect in de Benelux, aldus het persbericht.

Amazon Connect is de cloud-gebaseerde omnichannel contactcenter-oplossing van Amazon Web Services (AWS). Het is een echte ‘pay per use’ oplossing, waarbij per minuut gespreksduur wordt afgerekend en dus alleen per afgehandelde interactie in rekening wordt gebracht. Omdat de oplossing gemakkelijk is in te richten, kan de eerste interactieflow binnen 30 minuten gerealiseerd worden.

Hans Reuver, Algemeen directeur Frontline Solutions: “De Amazon Connect oplossing is een perfecte aanvulling op ons portfolio, waarmee we nu nog meer organisaties kunnen helpen met het oplossen van hun digitale klantcontact-uitdagingen. Kim de Boer, vorig jaar gestart als Business Development Manager bij Frontline Solutions, is verantwoordelijk voor het opzetten, de uitrol en de verdere ontwikkeling van deze nieuwe dienst.”

Een belangrijke gunstige eigenschap van Amazon Connect is de snelle en eenvoudige integratie met Salesforce Service Cloud, een applicatie die veel organisaties al gebruiken voor het afhandelen van klantinteracties, aldus Frontline Solutions. Via Service Cloud Voice biedt het routeringsplatform van AWS de mogelijkheid om ook telefoongesprekken af te handelen binnen de Service Cloud applicatie van Salesforce. Klanten die bellen worden hiermee op een intelligente manier zo snel mogelijk met de best beschikbare agent verbonden, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en kortere afhandeltijd.

In Nederland hebben onder meer TUI, Leaseplan en Aegon voor Amazon Connect gekozen.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top