Emovis kiest voor Sabio voor cloudmigratie

Emovis kiest voor Sabio voor cloudmigratie

by Ziptone
25 januari 2022

migratieEmovis, een Spaanse aanbieder van tol- en mobiliteitsoplossingen en -diensten, heeft Sabio Group geselecteerd om een migratieproject te ondersteunen waarbij de contactcenterinfrastructuur naar de cloud wordt verplaatst. Emovis biedt free flow en next-generation toloplossingen aan om miljoenen automobilisten in staat te stellen naadloos door ‘s werelds drukste steden en snelwegen te reizen.

Sabio zal ondersteuning bieden bij de migratie naar de cloud van het contactcenter van Emovis in het Verenigd Koninkrijk, waarbij de oude infrastructuur wordt vervangen door nieuwe Genesys Cloud-capaciteit. Het contract houdt ook in dat Sabio het contactcenter van Emovis onderhoudt door middel van 24/7 ondersteuning en expertise op het gebied van managed service en netwerkservices.

De overstap van Emovis naar een cloudgebaseerde contactcenterinfrastructuur komt slechts een paar maanden nadat het bedrijf het grootste tolhandhavingscontract in het Verenigd Koninkrijk in de wacht sleepte. Het tien en een half jaar durende project met Highways England omvat de rivieroversteek Dartford-Thurrock en is een cruciaal onderdeel van het strategische wegennet in Zuidoost-Engeland, waarbij de M25 wordt verbonden met de rivier de Theems in Londen.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top