Derk-Jan Brand neemt afscheid als CEO van QuandaGO

Derk-Jan Brand neemt afscheid als CEO van QuandaGO

by Ziptone
1 december 2021

QuandaGo, specialist in cloud based gerelateerde klantcontact software en onderdeel van de VANAD Group, en CEO Derk-Jan Brand nemen afscheid van elkaar. Na een intensief jaar waarin Derk-Jan de opdracht heeft gehad de organisatie door te ontwikkelen en voor te bereiden op de volgende groeispurt, is dit traject inmiddels succesvol afgerond. Dat heeft QuandaGo bekend gemaakt via een persbericht.

QuandaGo zal de komende jaren een focus hebben op verdere groei in de Europese landen en de bijbehorende investeringen zullen hierop nadrukkelijk worden afgestemd. Het huidige management team staat klaar om deze ambitie werkelijkheid te maken. “Wij zijn Derk-Jan zeer erkentelijk voor zijn inzet en bijdrage als CEO binnen onze organisatie in de afgelopen periode en wij wensen Derk Jan veel succes bij zijn toekomstige activiteiten,” aldus Ad Nederlof, Founder en Chairman van de VANAD Group. “Ik laat QuandaGo met een gerust hart achter, nu alles staat opgelijnd voor een verdere internationale groeiversnelling. Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen, waaronder snel groeiende scale-up’s “ aldus Derk-Jan Brand.

Derk-Jan Brand heeft op verschillende sleutelposities in sales en operations gewerkt. Voorafgaand aan QuandaGo was Brand werkzaam in verschillende executive sales en senior managementposities bij bedrijven als Adobe, IBM en FileNet en meest recent bij Pegasystem als Vice President en Managing Director voor Benelux en Nordics.

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top