Deloitte lanceert generatieve AI business unit

Deloitte lanceert generatieve AI business unit

by Ziptone
20 april 2023

Deloitte heeft de oprichting van een nieuwe business unit aangekondigd die is ontworpen om klanten te helpen de kracht van generatieve AI en Foundation-modellen te benutten om de productiviteit exponentieel te verhogen en het tempo van bedrijfsinnovatie te versnellen.

 

De nieuwe praktijk combineert diensten, AI-talent en diepgaande branche-ervaring die bedrijfsleiders nodig hebben bij het ontwerpen van hun Generative AI-strategieën en het benutten van de ontwrichtende nieuwe technologie om innovatieve AI-aangedreven applicaties te creëren, aldus Deloitte.

Deloitte’s Generative AI-unit zal klanten adviseren bij het navigeren door de transformatieve effecten van deze ontwrichtende technologie en hen helpen bij het plannen, bouwen, implementeren en operationaliseren van oplossingen die zijn gebaseerd op de toonaangevende Foundation-modellen.

De kern van de praktijk is een Generative AI Market Incubator met een toegewijd team van ingenieurs dat zich richt op de snelle ontwikkeling van Generative AI-pilootprogramma’s; demo’s en proofs of concept en meest waardevolle praktijken; en een R&D-team dat samenwerkt met alliantiepartners van Deloitte om Foundation Models te trainen en af ​​te stemmen. Deze teams profiteren van de diepgaande AI- en cloudervaring en technische ervaring die is opgedaan door vroege acceptatie en experimenten met generatieve AI-technologieën tot 2022, en verder opgeschaald door Deloitte’s overnames van SFL Scientific , HashedIn Technologies en Intellify. Daarnaast werkt de praktijk samen met de Deloitte AI Academy om de AI-talentenkloof te overbruggen en duizenden beoefenaars te trainen in een breed scala aan AI-vaardigheden, waaronder modelontwikkeling en snelle engineering.

De Generative AI-praktijk van Deloitte werkt ook samen met het Deloitte AI Institute , dat de verantwoorde groei en ontwikkeling van AI ondersteunt door middel van betrokken gesprekken en marktperspectieven. (Deloitte)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top