Customer service Thuisbezorgd.nl verhuist mogelijk

Customer service Thuisbezorgd.nl verhuist mogelijk

by Ziptone
14 februari 2022

Thuisbezorgd.nl overweegt de drie huidige vestigingen in Enschede te concentreren in een vleugel van het voormalige ziekenhuis Stadsmaten. Daarmee wordt de etensbestelsite met 800 medewerkers in een klap verreweg de grootste huurder van de nieuwe stadscampus Connect-U. Dat schrijft Tubantia.

De verhuizing raakt de circa 800 medewerkers van customer service, IT en enkele stafafdelingen van Thuisbezorgd.nl. Die teams zijn nog verdeeld over twee vestigingen aan de Brouwerijstraat en ruimten in de Spinnerij. Het vroegere ziekenhuis Stadsmaten (55.000 vierkante meter oppervlak) omvat naast bedrijven en opleidingsinstellingen ook studentenwoningen; wonen, leren en werken komen er samen.

Thuisbezorgd.nl zou aanspraak willen maken op een oppervlakte van 15.000 vierkante meter, zodat medewerkers elkaar beter kunnen ontmoeten, wat met bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

Thuisbezorgd.nl heeft zijn wortels in Enschede. In 1999 begon Jitse Groen, student aan de Universiteit Twente, met een online platform voor het bestellen en thuis laten bezorgen van maaltijden. Dat liep eerst moeizaam, maar werd vervolgens een groot succes. Groen verkaste veel van de activiteiten naar de Randstad, maar hield verschillende afdelingen in Enschede aan. Het beursgenoteerde moederbedrijf Takeaway telt inmiddels wereldwijd 18.000 werknemers.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top