Continuum Global Solutions lanceert Air Care

Continuum Global Solutions lanceert Air Care

by Ziptone
2 december 2021

In samenwerking met Digital Lumens, een leverancier van oplossingen voor het beheer, verlichting en monitoring van onder meer kantoorruimte, is Continuum Global Solutions gestart met Continuum Air Care. Dit is een oplossing waarmee het bedrijf het binnenklimaat op de locaties kan monitoren en zo kan zorgdragen voor een veilige werkplek.

Sensoren meten doorlopend het CO2-gehalte in de kantoorruimtes; de meetresultaten worden weergegeven worden op zowel een mobiel dashboard als een wallboard in de betreffende ruimte. Hiermee hebben mensen realtime inzicht in de luchtkwaliteit en kan er op de juiste momenten gekozen worden voor extra ventileren mocht de meting daar aanleiding toe geven. Hiermee wordt invulling gegeven aan de vierde basismaatregel vanuit de overheid voor de bestrijding van coronabesmettingen. “Hoewel een groot deel van onze medewerkers vanuit huis werkzaam is, kunnen we met behulp van het Continuum Air Care programma onze collega’s en relaties ook veilig en vertrouwd op kantoor ontvangen, en daarmee de deur naar onze organisatie open houden,” aldus Continuum Global Solutions in een eigen verklaring.

Naast het CO2-gehalte worden ook luchtvochtigheid, fijnstof en temperatuur gemonitord, zodat medewerkers worden voorzien van het optimale binnenklimaat om in een gezonde en prettige werkomgeving tot optimale prestaties te komen.

Continuum Air Care is onderdeel van een breder programma binnen Continuum Global Solutions waarbij de focus op het welzijn en de prestaties van de medewerkers centraal worden gesteld. Er wordt gestart met een Proof of Concept op de locatie in Amersfoort en daarna zal in 2022 dit concept verder worden uitgerold. In de nabije toekomst wordt Air Care aangevuld met andere digitale oplossingen vanuit Digital Lumens, net als Continuum een portfolio company van Skyview, die efficiency en besparingen in de kantooromgeving optimaliseren.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top