Content Guru gaat partnerschap aan met VR-Voice

Content Guru gaat partnerschap aan met VR-Voice

by Ziptone
3 mei 2022

Content Guru, leverancier van cloud-contactcenteroplossingen, is een partnerschap aangegaan met VR-Voice, specialist in communicatieoplossingen in de DACH-regio. Het partnerschap is een strategisch onderdeel van Content Guru’s wereldwijde expansieplannen.

“Content Guru’s rijke geschiedenis in het ontwikkelen en leveren van innovatieve customer experience-oplossingen over de hele wereld, en VR-Voice’s aanzienlijke aanwezigheid als CCaaS-expert in de DACH-markt, zorgen voor een veelbelovend partnerschap”, zegt Martin Taylor, plaatsvervangend CEO en mede-oprichter van Content Guru.

Het partnershiop behelst het samen leveren van Content Guru’s customer engagement oplossing Storm aan organisaties in het middensegment van de markt, met name in de financiële en productiesector, zodat zij hun bedrijfsprocessen digitaal kunnen transformeren.

VR-Voice, geleid door CEO Karsten Rassmann, is een reseller van CCaaS- en UCaaS-technologie in de Duitstalige markten. Het bedrijf wil onder meer met maatwerkintegraties van VR Voice en storm aan de slag. (ITEuropa)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top