Content Guru breidt conversational AI mogelijkheden uit voor digitale kanalen

Content Guru breidt conversational AI mogelijkheden uit voor digitale kanalen

by Ziptone
16 februari 2023

Content Guru, leverancier van cloud contactcenter technologie, heeft nieuwe AI-functies aangekondigd binnen de storm Machine Agent intelligente automatiseringssuite.

 

Content Guru is nu in staat om gebruikers van de storm-services snelle selfservice en nauwkeurige antwoorden te bieden via spraak- en digitale kanalen. De nieuwste AI-mogelijkheden zijn ingebed in storm FLOW, de intuïtieve low-code beheertool van Content Guru. Als gevolg hiervan profiteren storm-gebruikers van nog meer controle en gedetailleerde end-to-end rapportage door de conversational AI-mogelijkheden binnen hun services.

Deze nieuwste integratie plaatst de AI-mogelijkheden in het hart van de storm Machine Agent-propositie en biedt een reeks voordelen voor storm-gebruikers, waaronder een breed scala aan talen door conversational-AI en begrip van natuurlijke taal. Door gebruik te maken van conversational-AI-tools kunnen organisaties in zowel de publieke als de private sector verder gaan dan de voordelen van traditionele Interactive Voice Response (IVR) en chatbots, die alleen worden aangedreven door Natural Language Processing (NLP)-technologie.

Het toevoegen van conversational-AI is een cruciale stap om organisaties in staat te stellen om te voldoen aan de eisen van hedendaagse klantervaring. De verbeterde functionaliteit en aanvullende mogelijkheden van Content Guru zijn een integraal onderdeel van het verbeteren van de ervaring van zowel de klant als de klantenservicemedewerker en het optimaliseren van kosten. De aanvullende mogelijkheden van storm Machine Agent stellen organisaties in staat om klanten door middel van selfservice nog beter te bedienen. Voor interacties die contact met een medewerker vereisen, heeft conversational-AI de mogelijkheid om de afhandeltijd van medewerkers en repetitieve interacties te verminderen. (Content Guru)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top