Cendris wint Werf& Award

Cendris wint Werf& Award

by Ziptone
2 juni 2020

Werf&, vakmedium over recruitment, heeft een arbeidsmarktcampagne van facilitair contactcenterbedrijf Cendris voor werken in Valencia beloond met een Werf& Award. De prijs is toegekend door een vakjury voor de campagne uit 2019 waarbij Cendris en Jobsrepublic ‘werken aan de Spaanse Costa’ hebben gepromoot. Binnen twee maanden tijd slaagden beide partners erin om 100 ‘onvindbare’ callcentermedewerkers voor opdrachtgever T-Mobile aan het werk te hebben in de nearshore-locatie in Valencia.

Het recruitment & operations team van Cendris kreeg de opdracht om een oplossing te vinden voor de uitbreiding met 100 callcentermedewerkers, zonder dat de operationele kosten per persoon mochten toenemen. Het team besloot al snel om niet de behoefte van Cendris zelf als vertrekpunt te nemen, maar de mogelijkheden te onderzoeken vanuit de wensen en behoeften van de doelgroep, aldus de ingediende case.

Andere winnaars van de Werf& Awards waren Arkin (vakjury) en Alliander en het Franciscus Gasthuis & Vlietland (publieksjury).

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top