CCWomen gelanceerd

CCWomen gelanceerd

by Ziptone
8 maart 2023

Customer Management Practice (CMP), onder meer organisator van verschillende internationale CCW-events (Customer Contact Week), heeft het digitale netwerkplatform CCWomen gelanceerd.

CCWomen is ontstaan in 2018 als reactie op de #MeToo-beweging, in de vorm van breakout-sessies tijdens CMP’s Customer Contact Week. Het platform moet vrouwen in de klantcontactsector aanmoedigen hun verhaal te vertellen. Het digitale ledenplatform van CCWomen wordt in juni gelanceerd als een digitale gemeenschap die het hele jaar door toegankelijk is.

Om de steun van CMP aan vrouwen in traditioneel door mannen gedomineerde vakgebieden te vergroten en te versterken, heeft CMP de door vrouwen geleide raad opgericht. Hiermee wil CMP een platform bieden aan leden in verschillende klantgerichte sectoren die er baat bij hebben deel uit te maken van een gemeenschap van gepassioneerde professionals. Via het nieuwe digitale platform van CMP zal CCWomen mentorschapsprogramma’s, virtuele en persoonlijke ontmoetingen en exclusieve content aanbieden, waaronder een speciale resource hub met verschillende mogelijkheden voor vrouwen in klantcontact. Daarnaast zal CCWomen topontmoetingen blijven organiseren tijdens elk CCW-evenement, waaronder het komende CCW-evenement in Las Vegas van 19-22 juni 2023. De sessies zijn gericht op mentorschap, leiderschap, onderhandelingen, balans tussen werk en privé, het imposter-syndroom en netwerksessies. Meer informatie is hier te vinden.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top