CCMA heeft een nieuwe voorzitter en bestuursleden

CCMA heeft een nieuwe voorzitter en bestuursleden

by Ziptone
12 maart 2020

ccma bestuurNa een uitgebreide selectieprocedure heeft het bestuur van de CCMA Sandra van Maarseveen voorgedragen als de nieuwe voorzitter van de vereniging. Tijdens de ALV van 11 maart 2020 is aangesteld als nieuwe voorzitter. Zij volgt Ingrid Schermer op.

Volgens de CCMA is Van Maarseveen de vakvrouw die de CCMA weer nieuwe impulsen kan geven voor de komende jaren. Een bekende in het vak die haar sporen, in verscheidende functies, ruimschoots heeft verdiend. Momenteel is ze werkzaam als Manager Customer Care & Operations bij Eneco. Haar ambities voor de CCMA liggen met name op drie fronten: het netwerk van klantcontactprofessionals vergroten en een actiever platform te bieden om kennis uit te wisselen. Daarnaast wil de CCMA weer evenementen organiseren, aldus een bericht van de vereniging.

De rest van het bestuur bestaat uit: Maarten Vader (penningmeester), Cécile Engelsma (secretaris), en de algemene bestuursleden Sander Kouwenhoven, Rob Krijgsman, Atze Broeckmans en Melanie Stemerdink.

Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top