Calabrio lanceert nieuwe slimme coachingoplossing

Calabrio lanceert nieuwe slimme coachingoplossing

by Ziptone
3 februari 2022

Calabrio heeft haar nieuwe coaching oplossing voor agent performance management aangekondigd, Calabrio Performance Coaching. Hierbij levert de machine-learning module in de Calabrio ONE Workforce Engagement Management suite niet alleen de mogelijkheid om de prestaties van agenten te registreren en te volgen, maar levert deze module ook gegevens om prestatie- en coachinggesprekken te vergemakkelijken. Door individuele of teamvaardigheidstekorten te identificeren, kunnen leiders beter coaching en ondersteuning bieden aan agenten die dat nodig hebben.

Coaching is relevanter dan ooit, aldus Calabrio, dat in recent onderzoek constateerde dat meer kanalen en een hogere complexiteit van interacties twee van de belangrijkste bronnen van stress voor agents zijn. Agents zeggen dat ze elke dag meer dan 14 extra omnichannel interacties beheren in vergelijking met 18 maanden geleden.

Performance Coaching is een add-on voor Quality Management in de Calabrio ONE suite. De module geeft inzicht in ontwikkelmogelijkheden voor agents; ondersteunt agents bij het optimaal inplannen van relevante trainingen op basis van individuele trainingsbehoeften; en helpt bij het aanwijzen van de meest geschikte coach op specifieke prestatiegebieden. (Calabrio)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top