Calabrio breidt eigen oplossingen uit met ChatGPT

Calabrio breidt eigen oplossingen uit met ChatGPT

by Ziptone
7 april 2023

Calabrio kondigt de integratie aan van Calabrio ONE met geavanceerde AI-systemen (kunstmatige intelligentie) van OpenAI. De integraties omvatten ChatGPT en GPT-3, terwijl GPT-4 ook wordt geëvalueerd. De commerciële integratie versnelt het potentieel van Calabrio’s eigen AI en machine learning (ML) mogelijkheden en het raamwerk van zijn moderne workforce performance oplossingen.

Volgens het persbericht van Calabrio wil het bedrijf in tegenstelling tot “anderen die misschien kijken naar het potentieel van AI om vitale agentfuncties te elimineren” zich richten op het verbeteren van de prestaties en ervaring van frontoffice medewerkers en contactcenters efficiënter en effectiever te maken.

Calabrio blijft de industrie leiden met geavanceerde workforce performance-oplossingen voor contactcenters, waarbij functionaliteit wordt ontwikkeld in AI-gestuurde analyses en geautomatiseerde workflows die de complexiteit van de activiteiten van klanten tastbaar vereenvoudigen en hen aanzetten tot succes. Integraties met geavanceerde systemen zoals OpenAI’s ChatGPT vormen een aanvulling op Calabrio’s eigen uitgebreide collectie intern ontwikkelde ML- en AI-producten. Het Calabrio team heeft momenteel 16 AI en ML patenten – van trendidentificatie tot predictive analytics – en blijft workforce performance oplossingen ontwikkelen die organisaties helpen hun gebruik van intelligente data te schalen. (Calabrio)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top