Brigitte Mulder overleden

Brigitte Mulder overleden

by Ziptone
18 januari 2021

Op 14 januari 2021 is Brigitte Mulder overleden. Haar naam werd eerder deze maand door de AWC verbonden aan de Brii-award, die jaarlijks zal worden uitgereikt aan een topvrouw in de klantcontactsector.

Mulder studeerde onder andere bedrijfskunde aan de RSM van de Erasmus Universiteit en een MBA Customer Service bij de School for Customer Management. Mulder werkte tot voor kort bij Miele als manager customer care. Ze heeft daarvoor een keur aan functies in klantcontact gehad, waaronder bij Careyn, Coniche, M7, Mercedes Benz, Ferment Management, Unirobe Meeùs Groep BV, Intrum Justitia, Delta Lloyd en Rabobank.

Op Linkedin plaatste ze onlangs haar laatste bericht. Daarin maakt ze expliciet melding van haar drukke werkzame leven, waar ze “met volle teugen” van genoot. “Voor de laatste keer draag ik de klantcontact branche een warm hart toe.” Mulder is 48 jaar geworden.

Human Resources

2 Comments

  1. Haar overlijden is zeer hard binnengekomen. Ik heb Brigitte gekend als een zeer gepassioneerde vrouw , met een onvoorwaardelijke liefde voor customer service en klantendienst.
    Het gaat je goed ginderachter Brigitte, ik zal je missen

  2. Ik wil je bedanken voor het feit dat ik je mocht leren kennen, bedankt voor de toewijding die ik van je op heel veel vlakken heb mogen er varen. Ik hoop dat je nu rust heb gevonden zonder pijn en verdriet. Ik wens je moeder en je zus alle kracht om dit grote verlies te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top