Avaya lanceert Virtual Agent als kant-en-klare, configureerbare dienst

Avaya lanceert Virtual Agent als kant-en-klare, configureerbare dienst

by Ziptone
28 april 2022
Avaya, aanbieder van klantcontactsoftware, heeft Avaya OneCloud verbeterd om de virtualisatie van klantinteracties eenvoudiger te maken. Avaya Virtual Agent is een kant-en-klare, configureerbare dienst die bedrijven alle voordelen biedt van virtuele, op AI gebaseerde communicatie en direct zorgt voor een betere customer experience. De dienst is ook beschikbaar in Nederland en België en kan eenvoudig worden geïntegreerd met Google Dialogflow (CCAI).
Uit onderzoek van Avaya, in samenwerking met Ipsos, blijkt dat slechts 1 op de 3 klanten een bedrijf zou aanbevelen op basis van hun meest recente interactie met een virtual agent van dat bedrijf. De reden hiervoor is dat bij slechts 50 procent van deze klanten hun probleem werd opgelost. Dit komt voor een groot deel omdat het ontwikkelen en implementeren van effectieve virtual agents een complexe taak is.
Avaya Virtual Agent maakt een einde aan deze complexiteit en helpt organisaties om cloudgebaseerde self-service agents in te zetten die door Avaya zijn ontworpen, in plaats van dat ze deze zelf vanaf nul moeten opbouwen. Avaya Virtual Agent maakt gebruik van het Avaya OneCloud-platform, dat klanten de mogelijkheid biedt om zelf workflows samen te stellen of een abonnement te nemen op vooraf gebouwde experiences. Zo kunnen bedrijven ook meedoen aan de ervaringseconomie door hun interacties met klanten niet alleen efficiënter te maken, maar ook boeiender. Via de Avaya Experience Builders-gemeenschap kunnen bedrijven hulp krijgen bij geavanceerde implementaties. (Avaya)
Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top