Anywhere 365 neemt PeterConnects over

Anywhere 365 neemt PeterConnects over

by Ziptone
9 juli 2020

Contactcenterspecialist Anywhere365 neemt PeterConnects over, een leverancier van geavanceerde communicatiesoftware-oplossingen voor de uniforme samenwerkingsplatforms van Microsoft en Cisco, inclusief het cloudaanbod van Microsoft Teams, Cisco Webex Bellen en Broadworks.

Het productportfolio van PeterConnects levert toonaangevende functies voor receptionisten en telefonistenconsoles aan Microsoft Teams, Cisco Webex Teams en Broadworks. PeterConnects is na Interchange en IQ Messenger de derde acquisitie van Anywhere365 in het afgelopen jaar. De overname wordt gefinancierd met onder meer kapitaal dat is ontvangen van private equity firma Bregal Milestone dat inclusief een recente investering van 20 miljoen euro tot nu toe 60 miljoen euro in het bedrijf stak.

Met de overname kan Anywhere365 zijn op Microsoft gerichte contactcenter en Enterprise Dialogue Management-aanbod verder versneld uitbreiden. Het internationale team van PeterConnects wordt per direct  toegevoegd aan de Anywhere365 Group en versterkt de bestaande verkoop, productontwikkeling ensupport. Anywhere365 kan via de acquisitie uitbreiden met lokale aanwezigheid in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Singapore. Lucas de Clercq, de huidige CEO van PeterConnects, wordt Product Director van de nieuw opgerichte afdeling Reception and Attendant Productivity Anywhere365.

Anywhere365 heeft inmiddels naar eigen zeggen meer dan 2.500 zakelijke klanten in meer dan 60 landen.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top