Anne Bijvank nieuwe Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk

Anne Bijvank nieuwe Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk

by Ziptone
12 maart 2019

Anne Bijvank start per 1 april 2019 als Directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk. Aan Bijvank de taak om de klantgerichte dienstverlening verder te optimaliseren en bij te dragen aan het realiseren van de groeiplannen van SUSA.

Bijvank is een bekend gezicht binnen SUSA. In 2011 zette zij als student haar eerste stappen binnen het bedrijf als Recruiter en stroomde na enkele maanden door naar Accountmanagement, waar ze operationele klantcontacttaken uitvoerde. Op deze afdelingen ontdekte ze haar passie: klantcontact. Na het afronden van haar opleiding Strategisch Human Resource Management ging ze fulltime aan de slag als Accountmanager en is ze inmiddels verantwoordelijk voor het accountteam.

Deze brede ervaring op het gebied van klantgerichte dienstverlening naar zowel student als opdrachtgever, neemt Bijvank mee in haar nieuwe functie als Directeur Operations. Vanaf maandag 1 april is zij verantwoordelijk voor de afdelingen Recruitment en Operations.

Volgens SUSA staat het bieden van een excellente klantbeleving centraal in de verdere groei van het bedrijf. Een eerste stap daarin is het verder optimaliseren en automatiseren van processen. Daarnaast wordt de dienstverlening verder uitgebreid. Naast het bedienen van studenten en opdrachtgevers in customer service, logistiek en vervoer worden ook de eerste pilots gedraaid in hospitality en de zorg.

Nieuwe functie
Top