AFM kent volledige Wft-vergunning toe aan Teleperformance

AFM kent volledige Wft-vergunning toe aan Teleperformance

by Erik Bouwer
4 oktober 2016

Wft4 oktober 2014 – Teleperformance Benelux, wereldmarkleider in outsourced customer experience management, maakt vandaag bekend dat de Autoriteit Financiële Markten (AFM) per 1 oktober een uitgebreide Wft-vergunning heeft toegekend aan Teleperformance Benelux.

Teleperformance had al een beperkte vergunning, maar per 1 oktober 2016 is de vergunning uitgebreid met de modules ‘bemiddelen en adviseren in schadeverzekeringen particulier en zakelijk’, ‘inkomens-, zorgverzekeringen’, ‘vermogen’, ‘hypothecair krediet’, ‘consumptief krediet’, ‘elektronisch geld’ en ‘spaarrekeningen en betaalrekeningen’. Met de uitbreiding van de vergunning wil Teleperformance haar speelveld verbreden en inspelen op de groeiende uitdagingen van banken en verzekeraars in het bieden van een excellente customer experience.

Teleperformance heeft bewust gekozen voor een ‘slow start’ in het Wft-traject. De uitbreiding naar de volledige vergunning is zorgvuldig voorbereid. De uitgebreide vergunning betekent dat Teleperformance Benelux voldoet aan alle voorwaarden die de AFM stelt, waaronder vakbekwame adviseurs, een aansluiting bij het BKR, betrouwbare en geschikte beleidsbepalers en een integere en beheerste uitvoering van de bedrijfsvoering. Alle telefonische adviseurs zijn in het bezit van de benodigde Wft-diploma’s en de permanente vakbekwaamheid is geborgd. Wereldwijd opereert Teleperformance in 65 landen met ruim 190.000 medewerkers.

Customer Experience, Human Resources
Top